HTML

Zsörtölődök

Már jó pár gondolat megfogalmazódott bennem a politika, az adózás, és egyéb közéleti események visszáságairól. Nem tudom tovább magamban tartani.

Friss topikok

  • Yossarian!!: Szerintem ÁFÁ-s, mivel a gyártás a döntő. (2008.01.31. 13:35) építőipar fordított adózása
  • aranyhaj.blogspot.com: Pont ettől tartanak sokan, az egészségügyi dolgozók elengedésétől. És nem is csak az orvosok tilta... (2008.01.17. 12:21) kórház privatizáció

Linkblog

Archívum

Szegény volt is, lesz is

2008.01.24. 17:46 Yossarian!!

Kósa Lajos fidesz alvezér és debreceni polgármester, alias Lalikirály a 2006-os önkormányzati választások előtt letette a debreceni bevásárló központ és színház alapkövét.

Az alapkő letétel alkalmával Kósa az alábbiakat mondta:

Az mszp aktuális polgármester jelöltje azt nyilatkozta, hogy pénzpocséklás a városnak új színházat építeni, ha őt választanák meg a város polgárai, akkor négy éven keresztűl minden szegény családnak adna havi 25 ezer forint szociális segélyt. Kósa úr elmondta, hogy annak idején, ha az elődeink a Csokonai színház felépítése helyett a rá való pénzt kiosztották volna a szegények között, akkor a városnak ma nem lenne színháza, szegények viszont lennének.

Az mszp jelölt ha valóban ezt nyilatkozta, akkor az az én véleményem szerint is egy nagy marhaság. Viszont Kósa szociális érzékenységét csak így tudnám tömören megfogalmazni:

Szegény 'vót is, lesz is.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kósa lajos szegénység politiak

A bejegyzés trackback címe:

https://zsortolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr67310273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása